Osmangazi’de İsmet Paşa Parkı hizmete açıldı

Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesinde yapımı tamamlanan İsmet Paşa Parkı’nı düzenlenen törenle hizmete açıldı. İsmet Paşa Parkı, Osmangazi Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı 691’inci park oldu.

Osmangazi’de İsmet Paşa Parkı hizmete açıldı
Yayınlama: 18.10.2024
0
A+
A-

Osmangazi Belediyesi, ilçeye kazandırdığı parklara bir yenisini daha ekledi. Hamitler Mahallesi’nde inşa edilen İsmet Paşa Parkı, düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine sunuldu. Toplam 7 bin 728 metrekare alana sahip İsmet Paşa Parkı’nda çocuk oyun alanı, fitness aletleri, engelsiz oyun gurubu, oturma bankları, bisiklet parkuru, yürüyüş yolu ve toplam 4 bin 276 metrekare yeşil alan bulunuyor.

İsmet Paşa Parkı’nın açılış törenine Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ile birlikte CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, CHP Parti Üyesi Canan Taşer, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Hamitler Mahallesi Muhtarı Hüsamettin Aşkın’ın talebi üzerine yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 “Şehitlerimiz bizim baş tacımız, onurumuz, şerefimiz. Komisyonda görüşerek muhtarımızın talebini yerine getirelim. Dumlupınar Denizaltısı şehidimizin anısını başka bir parka yaşatmaktan dolayı mutluluk duyarız. Bugün açılışını yaptığımız parkımıza da Kurtuluş Savaşı, 1. İnönü ve 2. İnönü Savaşları’nda adını tarihe yazdıran 2’inci Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü’nün adını verdik” dedi.

Kurdele kesimi ile İsmet Paşa Parkı’nı vatandaşların hizmetine açan Başkan Aydın ve protokol üyeleri, daha sonra parkı gezerek oyun guruplarında eğlenen çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.