Şampiyon para judocu Bölükbaşı’na coşkulu karşılama

Paris’te Türkiye’ye altın madalya kazandıran İbrahim Bölükbaşı, Ankara Esenboğa Havaalanı’nda mehter marşları eşliğinde ASKİ Spor Kulübü yöneticileri, antrenörler, takım arkadaşları ve yakınları tarafından coşkuyla karşılandı.

Şampiyon para judocu Bölükbaşı’na coşkulu karşılama
Yayınlama: 10.09.2024
3
A+
A-

Fransa'nın başkenti Paris’te gerçekleştirilen “Paris 2024 Paralimpik Oyunları”nda Para Judo erkekler kategorisinde görme engelli ASKİ Spor Kulübü Milli judocu İbrahim Bölükbaşı, +90 kilogram J2 kategorisinde altın madalya kazandı.

Paris'te Türkiye’ye altın madalya kazandıran Bölükbaşı, Ankara Esenboğa Havaalanı’nda mehter marşları eşliğinde ASKİ Spor Kulübü yöneticileri, antrenörler, takım arkadaşları ve yakınları tarafından coşkuyla karşılandı. 

Kariyerinde dört defa olimpiyatlara katıldığını ve iyi hazırlandığının altını çizen ASKİ Spor Kulübü Milli Judocu İbrahim Bölükbaşı, hem duygusal hem de gururlu bir olimpiyat süreci geçirdiğini şu sözlerle dile getirdi: 

“Bu dördüncü defa olimpiyata gidişim. Abdullah başkan sen judoya dön dedi judoda daha iyi madalya alırsın dedi. Ben de yapabilirim dedim başarabilirim dedim ve iyi hazırlandım. Olimpiyat şampiyonu olarak döndüm. Rakiplerim dallarında çok iyiydi, olimpiyat şampiyonlarıydı ama ben de çok iyi hazırlandım çok çalıştım. Başaracağıma inanıyordum. Buradan desteklerinden dolayı Mansur Yavaş’a çok teşekkür ediyorum.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.