Şanlıurfa’da uyuşturucu ile mücadeleye devam ediyor

Şanlıurfa, 1 Eylül (Hibya) – Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı narkotik birimleri, kent genelinde uyuşturucu ile mücadeleye yönelik denetimlerini sürdürdü.

Şanlıurfa’da uyuşturucu ile mücadeleye devam ediyor
Yayınlama: 01.09.2024
4
A+
A-

Edinilen bilgiye göre, ekipler Yeşildirek Mahallesi, Akabe Mahallesi, Eyüp Cenap Gülpınar Parkı ve Kasaptaşı Parkı gibi kritik noktalarda yapılan geniş çaplı denetimlerde, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Narkotik birimler tarafından gerçekleştirilen bu denetimlerde, şüpheli görülen şahıslar ve araçlar üzerinde detaylı aramalar yapıldı. Yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, olaya karışan kişiler hakkında da yasal işlem başlatıldı. Denetimler esnasında, park ve bahçe gibi kamuya açık alanlarda bulunan vatandaşlara uyuşturucu maddelerin zararları hakkında bilgilendirmeler yapılarak, farkındalık çalışmaları da yürütüldü.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüldüğü belirtilirken, halkın huzur ve güvenliği için narkotik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.