Şirket haberleri

ALKLC – Şirket payları 4 Haziran’da Borsa’da işlem görmeye başlayacak.

Şirket haberleri
Yayınlama: 04.06.2024
3
A+
A-

ALKLC – Şirket payları 4 Haziran'da Borsa'da işlem görmeye başlayacak.

ALTNY – VBTS kapsamında şirket paylarına 3 Temmuz’a kadar brüt takas tedbiri getirirken, açığa satış ve kredili işlem yasağı da 3 Temmuz’a kadar uzatıldı.

AGROT – Şirketin Bitplus markasını satın alarak tokenizasyon alanına girdiği açıklanırken,  regülatif çalışmaların tamamlanarak platform uhdesinde 6,9 milyar adet coin ile aktif olunduğu belirtildi.

ATATP – Şirket bağlı ortaklığı ATP GSYO’nun sermayesinin 60 milyon TL’den 125 milyon TL’ye yükseltilmesine karar verildiği açıklandı.

BOBET – Kayseri’de 15,5 milyon dolar yatırımla kurulan 18 MW gücünde GES’in devreye alındığı açıklandı.

BRKO – 2023 yıl sonu finansallarının KAP’ta açıklanması için 7 Haziran’a kadar istenen ek sürenin SPK tarafından uygun bulunduğu açıklandı.

BIGCH – Mayıs ayında yurt içinde iki, yurt dışında bir mağaza açıldığı belirtildi.

EKIZ – Şirket ile VAKBN arasında imzalanan Vefa Hakkı Protokolü kapsamında bankaya devredilen taşınmazların geri alımı için Sözleşmede öngörülen sürenin 25 Aralık’a uzatıldığı açıklandı.

ENSRI – Kerem Aytaç Timur tarafından 100.000 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvusuru yapıldı.

ESEN – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 200 milyon TL’den 3 milyar TL’ye yükseltilmesi Genel Kurul’da da onaylandı.

EBEBK – Mayıs ayında 1 mağaza kapatıldığı açıklandı.

FONET – Şirketin Savunma Sanayii Başkanlığı EYDEP Standartlarına göre EYDEP – B sertifikası alarak SSB’nin doğrudan onaylı tedarikçi listesine girdiği açıklandı.

GARFA – 84 gün vadeli 71 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

GENTS – Şirketin, kapasite ve ürün çeşitliliğini artırıcı yatırımları kapsamında 2 adet CPL Presi ve ekipmanlarının satın alınmasına ve gerekli işlemler için Genel Müdürlüğe verdiği açıklandı.

HOROZ – Şirket payları 7 Haziran'da Borsa'da işlem görmeye başlayacak.

HOROZ – Şirket paylarının halka arzı kapsamında Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara nihai tahsisat tutarının yaklaşık 2 katı talep geldiği açıklandı.

HURGZ – VBTS kapsamında şirket paylarına 3 Temmuz’a kadar açığa satış ve kredili işlem yasağı getirildi.

ISCTR – Bankanın havale akımlarına dayalı programı kapsamında toplamda 222 milyon dolar tutarında finansman sağladığı açıklandı.

ISCTR – 88 gün vadeli 1,5 milyar TL tutarında bono ihracı kapsamında çalışmalara başlandığı açıklandı.

ISKPL – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 218,7 milyon TL’den 5,8 milyar TL’ye yükseltilmesine karar verildiği açıklandı.

ICUGS – Şirketin Plodsi Finansal Teknolojiler ile azınlık payı satın alarak yatırım yapmak amaçlı gizlilik sözleşmesi imzaladığı açıklandı.

KTLEV – Şirketçe Mayıs ayında toplam 4,4 milyar TL tutarında yeni ev ve araç sözleşmesi imzalandığı açıklandı.  

KTLEV – Celal Yarız tarafından 310.600 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

KTLEV – Enis Bulut tarafından 382.143 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

KTLEV – Mustafa Bor tarafından 1.163.609 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

KTLEV – Samet Çetinel tarafından 129.640 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

KTLEV – Sezer Gümüş tarafından 1.570.982 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

KTLEV – İsmail Ege tarafından 326.613 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

KCAER – Şirketin Mayıs ayında 38,1 milyon dolar çelik profil siparişi aldığı açıklandı.

KLNMA – Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Üst Fonu unvanıyla bir fon kurulmasına karar verildiği açıklandı.

KZBGY – Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Mayıs ayında 503 adet devremülkün satışının gerçekleştirilerek, satışlardan 308,8 milyon TL ciro elde edildiği açıklandı.

MARKA – Pay geri alım programının başlatılmasına, program kapsamında 300 milyon TL kaynak ayrılmasına karar verildiği açıklandı.

MEGMT – Şirket tarafından ABD yerleşik şirketin satın alınması için prensipte anlaşmaya varıldığı açıklandı.

MAGEN – YEKA – G3 yatırımları için kullanılması planlanan fonun yurt dışı ve yurt içi yatırımlarında kullanılmasına karar verildiği, YEKA – G3 için Bakanlık ile yapılan sözleşmelerin iptali ve EPDK’dan alınan önlisansların iadesi için başvuru yapıldığı açıklandı.

NATEN – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 100 milyon TL’den 1,5 milyar TL’ye yükseltilmesi Genel Kurul’da da onaylandı.

OZYSR – Şirketin Kadirli OSB içerisinde 77.500 m2 büyüklüğünde sanayi alanı için Ön Tahsis Sözleşmesi düzenlediği açıklandı. 

OFSYM – Ankara Bala’daki GES yatırımı kapsamında GES Kapasite Artışı ile ilgili olarak hazırlanan ÇED Raporu’nun uygun bulunduğu açıklandı.

QNBFL – 6 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildiği açıklandı.

PAMEL – Şirketin %100 bağlı ortaklığı Ortaköy Enerji’nin sermayesinin 8,8 milyon TL’den 43,4 milyon TL’ye yükseltilmesinin tescil edildiği açıklandı.

PEKGY – Pay geri alım programının sonlandırıldığı açıklandı.

PSDTC – Minereks Dış Ticaret tarafından 537.106 adet paya kadar payın Borsa’da satışının yapılması kapsamında Pay Satış Bilgi Formu hazırlanarak SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.

SDTTR – Şirketin Afrika kıtasından bir şirket ile 700.000 dolar tutarında ihracat sözleşmesi imzaladığı açıklandı.

SNICA – Şirketin potansiyel ortaklık görüşmeleri için Pragma Finansal Danışmanlık’ı yetkilendirdiği açıklandı.

SMRTG – Şirket iştiraklerinden Smart Güneş Enerji Ekipmanları’nın yurt içinde bir müşterisi ile 1,5 milyon dolarlık Güneş Paneli Satış sözleşmesi imzaladığı açıklandı.

VAKFN – İsmail Ege tarafından 207.541 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

VERUS – Şirketin %100 bağlı ortaklığı Ata Elektrik Enerjisi’nin sermayesinin 26,5 milyon TL’den 41 milyon TL’ye yükseltilmesinin tescil edildiği açıklandı.

YIGIT – Şirket payları 6 Haziran'da Borsa'da işlem görmeye başlayacak.

YIGIT – Şirket paylarının halka arzı kapsamında Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara nihai tahsisat tutarının yaklaşık 1,1 katı talep geldiği açıklandı.

Kaynak İnfo Yatırım


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.