Siyasilerden Sakarya’daki patlamada yaralananlar için geçmiş olsun mesajı

Siyasiler, Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlamada yaralananlar için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Siyasilerden Sakarya’daki patlamada yaralananlar için geçmiş olsun mesajı
Yayınlama: 15.09.2024
6
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlamada yaralanan vatandaşlara Allah’tan acil şifalar dileyerek, can kaybı yaşanmamasını temenni etti.

Patlamanın ilk anından itibaren, Sakarya Valiliği’nin koordinasyonunda başta itfaiye ekipleri olmak üzere ilgili kurumların olay yerine sevk edildiğini belirten Yılmaz, “Yangına müdahale edilerek yaralı vatandaşlarımızın bölgedeki hastanelere sevki sağlanmıştır. Patlamanın nedenine ilişkin adli soruşturma Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılmıştır.” dedi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yayımladığı mesajda  “Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir fabrikada yaşanan patlama neticesinde yaralanan kardeşlerimize Yüce Allah’tan acil şifalar diliyor, can kaybının yaşanmamasını temenni ediyorum. Olaydan etkilenen ilçemize ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir makarna fabrikasında meydana gelen patlamada yaralanan vatandaşlara Allah’tan acil şifa diledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlamada yaralanan işçilere Allah’tan acil şifalar diledi.

Yaralı işçilere ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini sunan Bakan Işıkhan, bakanlık olarak süreci yakından takip ettiklerini bildirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sakarya Hendek’te bir fabrikada gerçekleşen patlama sonucunda yaralanan ve olaydan etkilenen vatandaşlar için Psikososyal Destek ekiplerini ivedilikle görevlendirdiklerini belirterek, yaralı vatandaşlara acil şifalar diledi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.