Siyasilerden şehit asker Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan için taziye mesajı

Siyasiler, Pençe-Kilit operasyonunun devam ettiği Kuzey Irak’ta teröristlerin taciz ateşi sonucu ağır yaralanan şehit asker Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan için taziye mesajı yayımladı.

Siyasilerden şehit asker Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan için taziye mesajı
Yayınlama: 09.10.2024
2
A+
A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, taziye mesajında “Pençe Kilit Harekat Bölgesi’nde şehit olan P. Söz. Er Sefer Alan’a Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu, “Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde alçak teröristlerle girilen çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Sefer Alan'a Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun.” açıklamasını yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan'ın mesajı şöyle:

“Pençe Kilit Operasyon bölgesinde, görevi esnasında yaralanarak şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan’a Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

Savunma Sanayi Başkanı Haluk Görgün “Kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan’a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.” ifadesini kullandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Pençe-Kilit operasyon bölgesinde terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun. “

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Pençe-Kilit Harekatı operasyon bölgesinde hain terör örgütü PKK’nın açtığı taciz ateşi sonucu şehit olan kahraman askerimiz Sefer Alan’a Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde şehadete eren Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan’a Allah’tan rahmet niyaz ediyor, şehidimizin ailesine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum.” sözleriyle başsağlığı diledi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Pençe Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Sefer Alan'a yüce Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin mekânı cennet, makamı âli olsun inşallah. ” mesajını yayımladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un açıklamasında, “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan kahraman askerimiz Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan'a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Şehidimizin ruhu şâd, aziz milletimizin başı sağ olsun” ifadeleri yer aldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun taziye mesajı şu şekilde:

“Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, terör örgütü mensuplarının açtığı taciz ateşi sonucunda şehit olan Kahraman Mehmetçiğimiz Sefer Alan’a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, makamı alî olsun.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.