Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı kapanış toplantısı yapıldı

Küçükçekmece Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İstanbul Enerji A.Ş iş birliği ile hazırlanan ‘’Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı (SECAP) Kapanış Toplantısı’’ Küçükçekmece Belediye Binası’nda gerçekleştirildi.

Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı kapanış toplantısı yapıldı
Yayınlama: 26.09.2024
4
A+
A-

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin ev sahipliği yaptığı programa; İstanbul Enerji A.Ş Genel Müdürü Dr. Yüksel Yalçın, Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erhan Kurtarır, Küçükçekmece Belediyesi Başkan yardımcıları, meclis üyeleri birim müdürleri, ve muhtarlar katıldı. Program sonunda Belediye Başkanı Kemal Çebi, Yüksel Yalçın ve Erhan Kurtarır’a tablo ve kitap takdiminde bulundu.

Gelecek nesillere çevre dostu ve yaşanabilir bir Küçükçekmece bırakmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Kemal Çebi, ‘’ Küresel Belediye Başkanları İklim ve Enerji Sözleşmesi’ne % 40 emisyon azaltım taahhüdünde bulunarak Nisan 2022’de imzacı olduk. Gelecek nesillere çevre dostu ve yaşanabilir bir Küçükçekmece bırakmak için Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı (SECAP) hazırladık ve Kasım 2023’de meclis onayına sunduk. Küçükçekmece’nin Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’na, belediyemizin ilgili bütün birimleri, bağlı kuruluşları, ilgili kamu birimleri, ilçe belediyeleri, ilgili STK’lar ve kıymetli akademisyenler ve paydaşlarımız büyük katkı sundular. Bugün burada iklim değişikliği ile mücadelemizde bizimle birlikte olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bu planın ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.