“Suriyeliler Antep’te esnafı kaçırarak işkence yaptı” iddiası

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), “Suriyeliler Antep’te esnafı kaçırarak işkence yaptı” iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

“Suriyeliler Antep’te esnafı kaçırarak işkence yaptı” iddiası
Yayınlama: 14.10.2024
2
A+
A-

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan, “Suriyeliler Antep’te esnafı kaçırarak işkence yaptı” iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

Kolluk kuvvetlerince yapılan tahkikatta iddiaya konu şahısların yabancı uyruklu olmadıklarının tespit edildiği aktarılan açıklamada, “10 Eylül 2024 tarihinde E.Ö. isimli bir şahıs, Jandarma Karakoluna gelerek F.D. ve M.D. isimli şahısların kendisine karşı darp ve yağma olayı gerçekleştirdiğini beyan etmiştir. Öte yandan F.D. ve M.D. isimli şahısların daha önce (27 Mart 2024) E.Ö. hakkında kendilerine şantaj yaptığı ve para istediği iddiasıyla suç duyurusunda bulundukları belirlenmiştir. Olaya ilişkin Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çok yönlü soruşturma devam etmektedir. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz.” ifadeleri yer aldı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.