Tamer Karadağlı’dan Başkan Şahin’e ziyaret

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i makamında ziyaret etti.

Tamer Karadağlı’dan Başkan Şahin’e ziyaret
Yayınlama: 10.09.2024
3
A+
A-

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette yıllarca devlet konservatuarı olarak hizmet veren Mamak Kültür Merkezi konuşuldu.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’yla gerçekleştirdiği sohbette MKM binasının Mamak sınırları içinde olmasının bir şans olduğunu ve Mamak’ın sanatın merkezi haline gelmesi için çalıştıklarını söyleyen Başkan Şahin,”Mamak Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız. Elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız” dedi. Fikir aydınlanması olmadan betona dayalı bir gelişmişlik düzeyinin kabul edilemeyeceğini ve çalışmaların bu doğrultuda sürdürüldüğünü belirten Başkan Şahin, “Mamak’ın çehresini betonla değil sanatla değiştireceğiz” dedi.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, konservatuar binasının Cumhuriyet tarihinin önemli mimari eserlerinden biri olduğunu ve kendileri için çok değerli olduğunun altını çizdi, tarihi binayı tekrar sanata kazandırmanın hem sanata hem de Ankara’ya çok büyük bir getirisi olacağını belirtti. “Size bir telefon kadar yakınız” diyen Karadağlı’ya Başkan Şahin, “Biz de belediyemizin imkanları doğrultusunda Devlet Tiyatroları için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.