TFF Başkanı Büyükekşi, FIFA ve UEFA Başkanları ile bir araya geldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Almanya’da Avrupa Futbol Şampiyonası açılışı öncesi FIFA Başkanı Gianni Infantino ile UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile görüştü.

TFF Başkanı Büyükekşi, FIFA ve UEFA Başkanları ile bir araya geldi
Yayınlama: 15.06.2024
5
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin FIFA Başkanı Infantino ile olan buluşmasında Türkiye A Milli Takımının F Grubu'ndaki rakiplerinden Portekiz'in oyuncusu Luis Figo, UEFA Başkanı Ceferin ile yapılan buluşmada ise Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı Sandor Csany yer aldı.

Infantino ve Ceferin, Türkiye A Milli Takımına EURO 2024'te başarı dilerken, Başkan Büyükekşi de kendilerine teşekkür etti.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Münih'te Almanya ile İskoçya arasında oynanan maçtan önce yapılan açılış töreni etkinliklerinde FIFA ve UEFA Başkanları dışında Avrupa Şampiyonası'nda F Grubu'ndaki Türkiye rakiplerinin ülke temsilcileri ile bir araya geldi.

Büyükekşi, Çekya Futbol Federasyonu Başkanı Petr Fousek, Gürcistan Futbol Federasyonu Başkanı Levan Kobiashvili ve Portekiz Futbol Federasyonu Başkanı Fernando Gomes ile görüşürken, dört başkan maçların centilmence geçmesi temennisiyle birbirlerine başarı diledi.  


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.