Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, Kazan Dijital Week 2024 Forumu’na katıldı

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kazan Dijital Week 2024 (KDW-2024) Forumu’na katılarak açılış konuşması gerçekleştirdi.

Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, Kazan Dijital Week 2024 Forumu’na katıldı
Yayınlama: 09.09.2024
4
A+
A-

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti’nin ev sahipliğinde düzenlenen Akıllı Ulaştırma Sistemleri, Dijital Sanayi 4.0, Sibergüvenlikte Yeni Çağ, Eğitim, Sağlık, Tıp, Kamu Yönetimi, Kültür ve Tarımda Dijital Teknolojiler, Finansal Teknoloji (Fin-Tech) Ekosistemi ile İşe Entegre Yenilikçilik konularının kapsamlı bir şekilde ele alındığı Kazan Dijital Week 2024 (KDW-2024) Forumu’na katılarak açılış konuşması gerçekleştirdi. 

 

Gürcan Kazan Dijital Week 2024 (KDW-2024) Forumu’nda gerçekleştirdiği açılış konuşmasında, dijitalleşme ve teknolojik ilerleme bağlamlarında Ticaret Bakanlığınca atılan adımlar konusunda bilgilendirmelerde bulunarak, ülkemizin teknoloji alanında yatırım yapacak iş insanlarına önemli ölçüde ve ihtiyaca uygun olarak teşvikler sağladığını vurguladı.

 

Açılış töreninin ardından Dijital Week 2024 (KDW-2024) Fuarı’na katılım sağlayan firmaların standlarını ziyaret eden Gürcan ve beraberindeki heyet, firma yetkililerinden ürünler hakkında bilgi aldı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.