Ticaret Bakanı Bolat, Şanlıurfa’da

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Şanlıurfa programı kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ticaret Bakanı Bolat, Şanlıurfa’da
Yayınlama: 13.09.2024
2
A+
A-

Ticaret Bakanı Bolat, Şanlıurfa il ziyareti çerçevesinde AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıda sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

Toplantıda, şehrin çok yönlü kalkınması, istihdamın artırılması ve sorunların çözümü noktasında kapsamlı bir istişare yapan Bakan Bolat, “Ev sahiplikleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra AK Parti Kadın Kollarıyla bir araya gelerek, ildeki çalışmaları hakkında bilgi alan Bolat, şu bilgileri verdi:

“Şanlıurfa başta olmak üzere ülkemizin tamamında üretim ekosisteminin ve sosyo-ekonomik süreçlerin bir parçası olan kadın girişimcilerimiz, ülkemizin ekonomisine ve ticaretine önemli katkılar yapmaktadır. Tarım, sanayi ve turizm şehri olan Şanlıurfa’mızda da AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Demet Saatçı Güven’in öncülüğünde yürütülen çalışmaları dinlemekten ve ilimizdeki gelişmeleri Kadın Kollarımızla istişare etmekten büyük bir mutluluk duydum.”

Ardından Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl Başkanlığını ziyaret eden Ticaret Bakanı Bolat, “Ziyarette, İl Başkanı Mahmut Güneş ve teşkilat mensupları ile bir araya geldik. Değerli Başkanımıza ve teşkilat mensuplarına sıcak misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, ilimizde devam eden çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Bakan Bolat, il ziyareti kapsamında Ceylanpınar Gümrük Kapısı'nın açılışını gerçekleştiren ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Eski Adalet Bakanı ve TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaret kapsamında birçok yeni adım atıldığını belirten Ömer Bolat, şunları kaydetti:

“Tarım, sanayi ve turizm ile öne çıkan şehrimizdeki esnaf, sanatkar ve girişimcilerimize dönük desteğimizi sürdürme noktasındasındaki irademizi bir kez daha vurguladık. Şanlıurfa’da bizleri ağırlayan TBMM Başkan Vekilimiz Sayın Bozdağ’a, kıymetli vekillerimize, Cumhur İttifakı teşkilatlarımıza ve kıymetli Şanlıurfalı hemşehrilerimize sıcak misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.