Toroslar’da Spor Park ve Çocuk Gelişim Merkezi hayata geçiyor

Mersin, 19 Eylül (Hibya) – Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ile birlikte yapımı süren Toroslar Spor Park ve Çocuk Gelişim Merkezi’ni inceledi. Seçer, merkezin çocuklar ve yetişkinler için çeşitli aktivite alanları sunacağını belirtti.

Toroslar’da Spor Park ve Çocuk Gelişim Merkezi hayata geçiyor
Yayınlama: 19.09.2024
3
A+
A-

İncelemelere mahalle sakinleri ve çocuklar da eşlik etti. Merkez, çocuklar ve yetişkinler için geniş kapsamlı spor ve gelişim imkanları sunacak.

Başkan Seçer, bölgenin çocuklar ve yetişkinler için sosyal ve fiziksel aktiviteler yapabileceği bir alana ihtiyaç duyduğunu söyledi.  “Bu merkezde hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik aktiviteler gerçekleştirilebilecek” diyen Seçer, Çocuk Gelişim Merkezi, yarı olimpik açık havuz, çocuk havuzu, Survivor Parkuru ve spor alanlarının yer alacağını ifade etti. Merkezin 4.789 metrekarelik bir alana sahip olduğunu ve Aralık ayında tamamlanmasının hedeflendiğini açıkladı.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, merkezin bölgedeki çocuklar için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, “Bu mahalledeki çocukların önemli bir kısmı belki hayatında ilk kez Büyükşehir sayesinde havuz ile tanışacak” dedi.

Yıldız, ayrıca 150 çocuğun bu merkezde okul öncesi eğitim alacağını, bunun 150 aileye rahatlama sağlayacağını vurguladı. Merkezin aynı zamanda kadınların sosyal hayata katılımını artıracağını ve onların iş arama süreçlerini kolaylaştıracağını söyledi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.