Trendyol Yemek derbi coşkusunu doya doya yaşattı

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun ilk İstanbul derbisi tamamlandı. Trendyol Yemek, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında gerçekleşen karşılaşma öncesi tüm taraftarları, yüzlerce lezzetle buluşturdu. Trendyol Yemek’in derbi gününe ilişkin verilerine göre taraftarlar dev maç öncesi en çok pizza tercih etti. Pizzayı hamburger, pide, lahmacun ve kebap çeşitleri takip etti. Trendyol Yemek’in derbiye özel 50 TL indirim kampanyası yemeklerin ve maçın keyfine keyif kattı.

Trendyol Yemek derbi coşkusunu doya doya yaşattı
Yayınlama: 22.09.2024
2
A+
A-

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun ilk İstanbul derbisi tamamlandı. Trendyol Yemek, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında gerçekleşen karşılaşma öncesi tüm taraftarları, yüzlerce lezzetle buluşturdu. Trendyol Yemek’in derbi gününe ilişkin verilerine göre taraftarlar dev maç öncesi en çok pizza tercih etti. Pizzayı hamburger, pide, lahmacun ve kebap çeşitleri takip etti. İçecek tercihlerinin galibi ise ayran oldu. Trendyol Yemek’in derbiye özel 50 TL indirim kampanyası yemeklerin ve maçın keyfine keyif kattı.

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun ilk İstanbul derbisinde Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya geldi. Trendyol Yemek, karşılaşma öncesi tüm taraftarları lezzetli maç menüleri ve yüzlerce yemek çeşidiyle buluşturdu. Maç öncesi yemek tercihlerine ilişkin Trendyol Yemek verilerine göre, pizza bu dev maçın en çok tercih edilen lezzeti oldu. Pizzanın ardından hamburger, pide, lahmacun ve kebap çeşitleri geldi. En fazla tercih edilen içeceklerde ise ayran, kola ve su ön plana çıktı. Trendyol Yemek, derbiye özel 50 TL indirim kampanyasıyla da bu dev maçın coşkusunu doya doya yaşattı.

Türkiye’nin 81 ilindeki restoran ağı ile geniş ürün çeşitlerini kullanıcılara hızlı teslimat ile sıcak bir şekilde ulaştıran Trendyol Yemek’e, Trendyol Hızlı Market ve su hizmetiyle birlikte Trendyol Go uygulamasından kolayca ulaşılabiliyor. Kullanıcı dostu tasarımı ile Trendyol Go, tek tıkla kullanıcıları aradıkları lezzetli yemek seçenekleri ve restoranlarla buluşturuyor. 

İştah artıran kampanyaları ve her güne özel indirimleri ile Trendyol Go uygulaması Google Play ve Apple App Store’dan mobil cihazlara kolaylıkla indirilebiliyor.

 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.