“Türkiye Buluşmaları” programları başladı

Afyonkarahisar, 19 Eylül (Hibya) – AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen ‘Türkiye Buluşmaları’ programları başladı. Program, Afyonkarahisar merkez ilçesi dahil olmak üzere 18 ilçede gerçekleştirilecek.

“Türkiye Buluşmaları” programları başladı
Yayınlama: 19.09.2024
1
A+
A-

Türkiye Buluşmaları kapsamında başlayan program dolayısıyla bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Çevre, Şehircilik ve Kültür’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin, AK Parti Milletvekilleri, kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis başkanı ve il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları, önceki dönem il başkanları ve belediye başkanları, kurucu il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katılım sağladı.

Basın toplantısında bir konuşma yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, “Bugünki Türkiye Buluşmaları programı kapsamında ülkemizin ve şehrimizin her bir noktasını ilçe ilçe, belde belde gezecek karış karış gezecek hemşehrilerimizle buluşacağız.” dedi.

Başkan Şahin, “23 yıldır ülkenin çehresini değiştirmiş, büyük eserler kazandırmış, Cumhuriyetimizi sözde değil özde yüceltmiş, milletimizin sesi olmuş ve gücünü artırmıştır. 23 yıldır idealizmini, heyecanını ve en önemlisi saflığını korumuş AK Parti, yerel iktidarlarda 6 ay geçmeden kirlenen, türlü şaibelere karışanlara adeta siyasette temiz ve samimi kalmanın derslerini vermiştir. Dünya durdukça, milletimiz var oldukça milletimize hizmeti cana minnet saymış bu hareket de var olacak yoluna çıkan engelleri birer birer aşacaktır.” diye konuştu.

Toplantıda konuşma yapan, AK Parti Çevre, Şehircilik ve Kültür’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise, şunları söyledi:

“AK Parti olarak kongre sürecimizi açıkladık ve süreci başlattık. Fakat bunu sadece işte seçimin yapılacağı ve kadroların yenileneceği bir süreç olarak görmüyoruz. Biz bunu toplumumuzda, vatandaşımızla, mahallelerimizde, bir zemin oluşturarak vatandaşımızla hemhal olacağımız, onların sıkıntılarını, dertlerini dinleyeceğimiz, çözüm üreteceğimiz ve aslında en sonunda da bir çağrıya dönüştüreceğimiz bir süreç olarak görüyoruz.”

Karaaslan, 23 yıl boyunca hep büyük hedeflerin partisi olduklarını belirterek, “Hedeflerimizi hep büyük tuttuk. Çünkü biz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olmanın onurlu sorumluluğunu yüreğimizde taşıdık. Dolayısıyla bu sorumluluğun hakkını vermek için en az onun kadar tüm meselelere hâkim en az onun kadar çalışan, en az onun kadar dertlenen ve en az onun kadar aşık ve davasına sahip çıkan yol arkadaşları olmaya gayret gösterdik.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşları dinleyeceklerini ve milletle bir araya geleceklerini vurgulayan Karaaslan, “Çözümsüz bırakılan kodları birlikte değerlendireceğiz. Çözüm arayacağız. Ve inşallah ben inanıyorum ki çok daha hayırlı bir çalışmaya vesile olacaktır. Ayakları yere basan sorumluluğunu bilen ama aynı zamanda büyük bir coşku ve heyecanla gelecek için yeni hayaller kuranlardan olduk. Dolayısıyla bugün de yine aynı noktadayız.” dedi.

AK Parti heyeti toplantının akabinde ise 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla günün anlam ve önemine binaen Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.