Türkiye ile Sırbistan arasında fikri ve sınai mülkiyet alanında mutabakat zaptı imzalandı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sırbistan Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı ile fikri ve sınai mülkiyet alanında iş birliğine dair mutabakat zaptı imzaladıklarını açıkladı.

Türkiye ile Sırbistan arasında fikri ve sınai mülkiyet alanında mutabakat zaptı imzalandı
Yayınlama: 11.10.2024
2
A+
A-

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic başkanlığında gerçekleşen Türkiye-Sırbistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Dördüncü Toplantısı’na katıldı.

Toplantının akabinde Cumhurbaşkanlarının huzurunda Sırbistan Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı ile bakanlık arasında fikri ve sınai mülkiyet alanında iş birliğine dair mutabakat zaptı imzaladıklarını belirten Bakan Kacır, şunları ifade etti:

“Toplantı marjında Sırbistan Ekonomi Bakanı Sayın Adrijana Mesarovic ve Bilim, Teknolojik Kalkınma, İnovasyon Bakanı Sayın Jelena Begovic ile görüştük. Sırbistan ile sanayi, yatırımlar, Ar-Ge ve inovasyon alanında iş birliğimizi derinleştirecek adımlarımızın her iki ülke ve Balkan coğrafyası için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Balkanlar’da huzur ve güven ikliminin teminatı için Türkiye’miz güçlü adımlar atmayı sürdürecektir.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.