Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu koşuldu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, 2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri’de 4’üncüsü bu yıl ‘Koramaz Vadisi’ temasıyla düzenlenen Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu, yurt içinden ve yurt dışından profesyonel ve amatör sporcuların katılımı ile büyük bir heyecan, coşku ve rekabet eşliğinde koşuldu.

Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu koşuldu
Yayınlama: 22.09.2024
2
A+
A-

2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri’nin en önemli spor organizasyonlarından biri olan Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’nun Kormaz Vadisi temasıyla koşulan 4’üncüsüne, bu yıl yurt içi ve yurt dışından çok sayışa profesyonel ve amatör sporcu katılım sağladı.

Türkiye’nin farklı illerinin yanı sıra çeşitli ülkelerden de profesyonel ve amatör sporcuların kıyasıya rekabetine sahne olan 4'üncü Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’nu Halk Koşusu başlangıç törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç’ın yanı sıra TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı ve Spor AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cenani Ayaydın, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş, ülkenin dört bir yanından gelen sporcular ile farklı ülkelerden yabancı koşucular ve Kayserili sporseverler katıldı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.