Yalova Valisi Kaya gazileri evlerinde ziyaret etti

Yalova, 19 Eylül (Hibya) – Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Yalova genelinde malul ve muharip gazileri evlerinde ziyaret etti.

Yalova Valisi Kaya gazileri evlerinde ziyaret etti
Yayınlama: 19.09.2024
1
A+
A-

Vali Kaya, “Sizler, bu vatanın bekası için mücadele etmiş kahramanlarsınız. Sizlere minnettarız” diyerek gazilerin fedakarlıklarını ve ülkeye olan katkılarını vurguladı.

Vali Kaya ilk olarak Malul Gaziler; Beytullah Şengezer, Gürkan Kaşıkçı, Zafer Sevinç, Sadullah Efe ve Ergin Beşkazak’ı evlerine konuk oldu. Ardından Muharip Gaziler; Şakir Güner, Muzaffer Keskin, Hasan Arslan’ı ziyaret ederek günün anlam ve önemini paylaştı.

Yalova’daki kahraman gazilerin tamamının ziyaret edildiğini söyleyen Vali Kaya, “19 Eylül Gaziler Günü öncesi gerek ilçelerdeki kaymakamlarımız gerekse vali yardımcılarımız büyüklerimizi evlerinde ziyaret etti. Bu özel günde bizlerde gazilerimizi unutmamak, onlarla bir araya geldik. Milletimiz var, devletimiz payidar oldukça kahramanlarımızın cesaretleri ve fedakarlıkları asla unutulmayacak. Bu vesileyle gaziler gününü bir kez daha kutluyor, evlerinde misafir eden her ailemize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.