Yaz Spor Okulları’ndan 5 binin üzerinde öğrenci mezun oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni, Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Yaz Spor Okulları’ndan 5 binin üzerinde öğrenci mezun oldu
Yayınlama: 06.09.2024
1
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin; Altıeylül, Karesi, Bandırma, Edremit ve Manyas’ta açtığı Yaz Spor Okulları’nın kapanış töreni yapıldı.

Yaz tatillerini spor yaparak değerlendiren 6-14 yaş aralığındaki çocuklar, sertifikalarını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın elinden aldı. Yaz boyunca spor eğitimi alan çocukların başarılarının kutlandığı etkinliğe Karizma Show performans sergiledi.

Çocukların spor yapmasından mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Akın, şunları söyledi:

“Tüm bu branşlarda 40 antrenör ve 90 yardımcı antrenörümüz ile birlikte çalıştık. Yaz Spor Okulları’mızdan mezun olan evlatlarımızı da yürekten kutluyorum. Değerli gençler; hepiniz, hepimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde mücadele ediyoruz. Aynı Atatürk’ün dediği gibi, Atatürk’ün bize emanet ettiği gibi Cumhuriyet’e sahip çıkmak için hep birlikte mücadele ediyoruz. Balıkesir’imiz çok geniş bir coğrafyaya sahip. Balıkesirspor Başkanımız da burada. Ona da yürekten teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Hem Balıkesirspor’umuza hem Balıkesir’deki bütün futbol kulüplerimize ayrı ayrı başarılar diliyorum. Sizlerin de gözlerinden öpüyorum. Siz spor yapın, bizleri de teşvik edin. Anneler, babalar hep birlikte sporun içinde olalım. Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur. Onun için çalışıyoruz, mücadele ediyoruz.” 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.