Yeşilbayır-Mamak Devlet Hastanesi Taksi Durağı’nın otoparkı büyüdü

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Yeşilbayır- Mamak Devlet Hastanesi Taksi Durağı’nda taksicilerin, çevre düzenlemesi isteğini yerine getirdi.

Yeşilbayır-Mamak Devlet Hastanesi Taksi Durağı’nın otoparkı büyüdü
Yayınlama: 10.07.2024
6
A+
A-

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, taksici esnafının taleplerini dinledi. Şahin bürokratlarına otoparkın genişletilmesi ve asfaltlanması talimatını verdi, çalışmalar başladı. Otoparkın alanı genişletildi, 50 metrekarelik alanda asfaltlama çalışması da başladı. 

Mamak halkının mutluluğunu artırmak için çalıştıklarını belirten Mamak belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, gecenin bir yarısı da olsa hizmete devam ettiklerini ifade etti. Taksicilerin çok zor ve bir o kadar da önem arz eden meslek icra ettiklerini dile getiren Şahin, üst yapı çalışmalarından, yeni imara açılan yollarla ulaşım ağını da genişlettiklerini kaydetti.

Şahin,  “Yaptığımız çalışmaları esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz.” dedi. 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.