YKS Türkiye 1.’si Doping Hafıza ile sınava hazırlandı

Doping Hafıza; kullanıcıları hedefleriyle buluşturarak başarı hikayelerine yenilerini ekliyor. Doping Hafıza’nın geliştirdiği kapsamlı YKS paketi ile sınava hazırlanan Fatih Emre Düzcan, 3,5 milyon kişi arasından Türkiye 1.’si olarak yüksek başarı gösterdi.

YKS Türkiye 1.’si Doping Hafıza ile sınava hazırlandı
Yayınlama: 05.09.2024
2
A+
A-

Sağladığı yüksek başarı oranı ile her yıl YKS'de ilk 1000’de yüzlerce kullanıcısı yer alan Doping Hafıza; kullanıcıları hedefleriyle buluşturarak başarı hikayelerine yenilerini ekliyor. Zengin öğrenme içerikleri, alanında öncü yaratıcı öğrenme yöntemleri ve 21. yüzyılın gereksinim duyduğu yetkinlikleri içeren çağdaş programları ile öğrenme teknolojileri sektörünün gelişimine öncülük eden platformun geliştirdiği kapsamlı YKS paketi ile sınava hazırlanan Fatih Emre Düzcan, 3,5 milyon kişi arasından Türkiye 1.’si olarak yüksek başarı gösterdi.

Doping Hafıza’nın her yıl binlerce öğrencinin hayallerine ulaşması için alanında uzman öğretim ve teknoloji ekibiyle geliştirdiği YKS paketi ile sınav maratonunu 1. bitiren Fatih Emre Düzcan, platform sayesinde hazırlık sürecine erken başlayarak başarının kapısını araladı. Düzcan’ın başarısının kilidini açtı. Hazırlık sürecinde Doping Hafıza’nın geniş içerik havuzundan faydalanarak 30 bine yakın soru çözen, 3 bine yakın video izleyen ve 450 saatten fazla süren konu içeriğini tamamlayan Düzcan, çalıştığı konuları birden çok kez de tekrar etme şansı buldu. Eğlenceli ve pratik öğrenme konseptine ile zengin konu anlatımı ve soru içeriğine sahip pakette yer alan deneme sınavlarıyla maraton idmanını tamamlarken, birebir rehberlik görüşme imkanlarından da yararlanarak motivasyonunu hep üst seviyede sürdürdü. Yapay zeka destekli platformun akıllı değerlendirme paneli sayesinde eksik yönlerini hızlı bir şekilde keşfedip, ilgili konulara zaman kaybetmeden yoğunlaşarak YKS maratonunda üstün başarı elde etti.

Doping Hafıza başarısının temel dayanağını oluşturdu

Doping Hafıza’nın Türkiye 1.’liği başarısında çok büyük bir payı olduğunu belirten Fatih Emre Düzcan, dershaneye gitmediğini, sınavlara erken hazırlanmaya başladığını ve Doping Hafıza’nın zaman ve mekandan bağımsız olarak sunduğu YKS paketinin başarısının temel noktasını oluşturduğunu ifade etti. YKS paketinin sunduğu programı takip ederek, günlük gerçekleştirdiği çalışmalar, konu tekrarları ve soru çözümleri sayesinde hedefine etkin bir şekilde ulaştığını belirten Düzcan, Doping Hafıza ile hazırlık sürecine erken başlaması sayesinde zaman kazanarak, daha fazla konu tekrarı yapabildiğini, hatta bazı derslerin üzerinden iki kez geçebildiğini paylaştı. Doping Hafıza ile hayallerini kurduğu üniversiteye, Türkiye derecesi ile girmeye hak kazanan Düzcan, hedefinde hukuk fakültesinin bulunduğunu ve gelecekte bir bürokrat olarak ülkemize en değerli katkıyı sunacak bir görevde yer almak istediğini kaydetti.

Doping Hafıza özel jetle İstanbul’a götürdü

Rize’de kendisini ve ailesini tebrik etmek amacıyla ziyarete gelen Doping Hafıza ekibinin güzel sürprizi, Düzcan’ı çok memnun etti. Yaşamını Rize’de sürdüren Düzcan, elde ettiği bu büyük başarı karşısında Doping Hafıza’nın hazırladığı sürprizden büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Havalimanında Doping Hafıza Genel Müdürü Mert Kalkavan tarafından karşılanan Düzcan, İstanbul’a uçuşunu yine şirket tarafından organize edilen bir özel jet ile gerçekleştirirken, bu yolculuğu esnasında, hayallerini süsleyen ancak henüz görmediği üniversiteleri gökyüzünden seyrederek muhteşem bir deneyim yaşadığını aktardı. İstanbul’un tarihi yerlerinden birinde ailesi ile beraber misafir edilen Düzcan, hayallerinden vazgeçmeden, Doping Hafıza gibi bir yol arkadaşı ile ilerlemenin, işini oldukça kolaylaştırdığını söyledi.

YKS yarışında hız kazandırıyor

Türkiye’nin en büyük dijital öğrenme platformu Doping Hafıza, geliştirdiği yapay zeka destekli YKS paketleri ile 7 gün, 24 saat, tüm bilgisayar ve mobil cihazlardan oldukça zengin bir içerik ile öğrencileri YKS’ye hazırlıyor, onların hayallerine ulaşmasına destek oluyor. Binlerce ders ve on binlerce çözümlü soru videosu, zengin konu anlatımı içerikleri, eğlenceli ve her ders için pedagojik olarak ispatlanmış pratik ve kolay öğrenim konseptlerine sahip YKS paketleri fark yaratan uygulamalarıyla da ders çalışmayı keyifli ve verimli bir hale getiriyor.  Animasyon ve görsel kaynaklarla zenginleştirilmiş Serüvenlerle Fen Bilimleri, Reflekslerle Matematik formatı, çözümlü soru bankaları, deneme sınavları ve öğrencilerin sadece akademik değil, psikolojik destek alanlarında da yanında olan Koçum Yanımda uygulaması ile hazırlık sürecini kolaylaştırıyor.

Öğrenciler eksik yanlarını keşfediyor

Ayrıca öğrencilerin eksiklerini hızlı bir şekilde kapatabilmeleri adına canlı öğrenme desteği veren “Şimdi Anladım” ve hangi platformda olursa olsun hızlı soru çözümüne ihtiyaç duyan öğrenciler için takıldıkları soruların fotoğrafını çekerek hızlı bir şekilde çözüme ulaşabilecekleri “Çözücü” uygulamaları da diğer destekleyici uygulamalar arasında yer alıyor. Akıllı test ile çözülemeyen soru bırakmayan, interaktif videolar ile kalıcı öğrenim sunan, oyunlaştırma ile ders çalışmayı daha keyifli hale getiren Doping Hafıza’yı tercih edenler, yapay zeka destekli platformun akıllı değerlendirme paneli sayesinde eksik yönlerini keşfedebiliyor. Böylece ilgili konulara yoğunlaşarak YKS yarışında hız kaybetmeden ilerlemeye, hayallerine hızlı bir şekilde yol amaya devam edebiliyor.

Doping Hafıza hakkında;

2011 yılında kurulan Türkiye’nin en büyük dijital öğrenme platformu Doping Hafıza, öğrenme teknolojileri alanında öğrencilere 360° öğrenme desteği ve sınav hazırlığı içerikleri sunuyor. Kurulduğu günden bugüne yeni nesil öğrenme kültürüne yatırım yapan Doping Hafıza, yaklaşık 200 kişilik kadrosuyla farklı öğrenme enstrümanları ile çağdaş programlar tasarlayarak öğrenme teknolojileri sektörünün gelişmesine öncülük etmeye devam ediyor.  Sisteminde yer alan tamamı çözüm videolu 200 bini aşkın soru, 5 bini aşkın konsept, 20 bini aşkın görsel ve animasyon, 350 bin dakikayı aşkın içeriğiyle her yıl YKS, LGS, KPSS, DGS, ALES’e hazırlanan, 1. Sınıftan 12. sınıfa öğrenim gören ve İngilizce öğrenen yarım milyondan fazla kullanıcıya yapay zeka destekli test paneli, ve, kişiselleştirilmiş çalışma programlarıyla farklı bir yol haritası sunuyor. Doping Hafıza; her biri alanında uzman olan dinamik, çalışkan kadrosu ve teknolojiye yaptığı yatırımlarla Türkiye’deki tüm kullanıcıları dijital öğrenme platformuyla buluşturmaya devam ediyor.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.