2023 YILI HEM CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI HEM DE ŞİRKETİMİZİN 50.YILINI KUTLADIĞIMIZ ÇOK ÖZEL BİR YIL OLDU.

Yayınlama: 02.01.2024
20
A+
A-
Serdar Plastik Yönetim Kurulu Başkanı

Zor günleri geride bıraktığımız 2023 yılı hem ekonomik hem coğrafi hem de insani açıdan sınandığımız bir yıl oldu. Hatay depremi, geçirdiğimiz seçim süreci, Rusya-Ukrayna savaşı, Suriye iç savaşı devam ederken patlak veren İsrail-Hamas savaşı sürecinde yaşanan insanlık dramı ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan sosyal ve ekonomik sorunlarla hepimiz yüzleşmek durumunda kaldık. Tüm bu olumsuzlukların yanında,2023 yılı hem Cumhuriyetimizin 100. Yılını hem de şirketimizin 50.yılını kutladığımız çok özel bir yıl oldu.

Biliyoruz ki bizleri zorlu ve belirsizliklerle dolu bir 2024 yılı bekliyor. Ama şunu da biliyoruz ki Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün tutkulu, mücadeleci, vazgeçmeyen ve her konuda çözüme yönelik yaklaşımı hepimiz için güçlü bir miras. Bu mirastan aldığımız ilham ile Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında bize düşen; daha çok çalışıp, yüksek kalitede, katma değerli ürünler üretmek, yaşadığımız toplumun gelişmesi için desteğe ihtiyaç duyan kesimlere özellikle gençlerimize ve kadınlarımıza destek olmak, çevreye ve insanlığa saygılı yönetim tarzımızdan ödün vermeden yürüttüğümüz sürdürülebilirlik çalışmalarına hız kesmeden devam etmektir.

Açıklanan Orta Vadeli Program da ortaya konulan hedeflere ulaşabilmek için, istikrarlı bir ekonomi politikasının sürekliliğinin sağlanması, çok sıkı ve sonuç odaklı çalışmaların yapılması hem iş dünyasının hem de Türk halkının önünü açacaktır. Özellikle vergi, yatırımlar, teşvikler, ihracat ve nitelikli işgücü yetiştirmeyle ilgili hedeflere ulaşırken sanayicinin, istihdam sağlayan şirketlerin ve ihracat yapan firmaların önünü açacak ve onları beklentilerini karşılayacak çözümlerin hayata geçirilmesi önem taşımaktadır. Bunların hayata geçmesi durumunda hem ihracat hem bütçe rakamları hem de cari açıkla ilgili hedeflerin tutturulması çok daha rahat olacaktır kanaatindeyiz.

Zorlu geçeceğini öngördüğümüz 2024 yılında da Serdar Plastik Ailesi olarak, bizi Dünyada ’ki rakiplerimizden ayıran güçlü yönlerimizi kullanarak, jeopolitik durumumuzdan ve değişen küresel şartların ortaya koyduğu, yeni koşullara uyum sağlayabileceğimiz, esnek büyüme stratejilerimizi hayata geçirerek, bu ülkeye ve Atamıza olan borcumuzu ödemeye devam edeceğiz. 50 yıldır olduğu gibi, kurucumuz İlhami beyin ilke ve vizyonu doğrultusunda, hep birlikte, heyecanımızı ve umutlarımızı yitirmeden çalışarak, 2024 yılını hem şirketimiz hem de  ülkemiz için her zaman hatırlanacak bir yıla çevirmeyi umut ediyoruz. Bunu hep birlikte başaracağız. Bu duygularla, yeni yılın tüm Dünya ve ülkemiz için mutlu, huzurlu ve başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ederim.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.