“Cumhuriyetimizin 100. Yılında üretim odaklı ve yapay zeka endeksli istihdam ile güçlenerek dünya ülkeleri ile yarışabiliriz”

Yayınlama: 24.10.2023
14
A+
A-

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği bu güzel ülkemizin, cumhuriyetimizin 100. yılını yaşamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ülkemizin dünyadaki diğer ülkeler arasındaki yerini koruması ve hem ekonomik hem siyasi açıdan güçlü olması için geçmişinden ve ecdadından dersler alması ve bu dersleri hayata tatbik etmesi gerekmektedir.

Ekonomimizin düzlüğe çıkması için üretim odaklı ve yapay zeka destekli yeni nesil sanayi 4.0 ve diğer yüzyılın teknolojik gelişmelerini de yanına alarak ilerlemesi gerekmektedir. Teknoloji, sürekli değiştiriyor, gelişiyor. Sanayicilerimizin, ve iş dünyamızın da bu gelişime ayak uydurması olmasa olmazımızdır. Bu hızlı değişimi idrak edemeyen, ayak uyduramayan kurum ve kuruluşlar yarının dünyasında ayakta duramayacaklar.

Türkiye sıkıntılı günlerden geçiyor. Ekonomideki zor günleri elbirliği ile atlatacağız. Üretim odaklı sanayi ve istihdam politikaları ile çalışmalıyız. Sürekli gelişen ekonomi ve büyüyen nüfusun etkisiyle önemli ölçüde çoğalan bir enerji talebiyle karşı karşıyayız. Bu enerji talebini yine yerli ve milli üretim kaynaklarıyla karşılayabiliriz. Yeter ki, üretelim, yeter ki isteyelim.

Dünya başta savaşlar olmak üzere ekonomik buhranlar ile zor ve sıkıntılı günler geçirirken Türkiye olarak dik duruşumuzu muhafaza ederek çok çalışmaya devam etmeliyiz.

Ülkemizin kurucusu büyük lider, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha şükran, minnet ve özlemle anıyor, her birine rahmet diliyor ve onların bıraktığı ülkeden ilerleyerek bizden sonra gelen nesillere daha müreffeh bir ülke bırakmak için çalışıyoruz.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.