TEKNOLOJİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TÜRKSAT 6A ile ilgili gelişmeleri açıkladı.
21.06.2024
Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik eden Türk Telekom, insan odaklı yaklaşımı ve herkes için ‎erişilebilir iletişim vizyonuyla 81 ilde WiFi hizmeti veriyor.
20.06.2024
SAP, Sapphire etkinliklerinde yapay zeka alanındaki yeni işbirliklerini duyurdu
14.06.2024
Türkiye’nin önde gelen kurumsal yazılım çözümleri sağlayıcısı ve SAP’ın Gold Partneri olan Solvia Digital Solutions, kuruluşunun 10. yılında basın mensupları ile bir araya geldi. Gerçekleşen etkinlikte, Solvia Digital Solutions’ın kurulduğu günden bu yana elde ettiği başarılar ve gelecek hedefleri paylaşıldı.
14.06.2024
Türkiye’nin öncü çözüm sağlayıcısı ve yazılım şirketi OBASE, perakende sektörüne sunduğu yenilikçi çözümleriyle dijital dönüşümün öncüsü olmaya devam ediyor. Platform OBASE ve AIR-AI for Retail çözümleri OBASE’in uzmanlığıyla perakendede fark yaratıyor.
14.06.2024
UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası 2024 (UEFA EURO 2024™), 14 Haziran 2024'te Almanya'daki Münih Futbol Arena'da başlıyor. Dünya çapında en çok izlenen futbol turnuvalarından biri olan bu etkinlik, Avrupa'nın dört bir yanından en iyi takımları bir araya getiriyor ve milyonlarca futbolseverin ilgisini çekiyor. vivo da 2022 FIFA Dünya Kupası'nın ardından UEFA...
13.06.2024
Yapay zeka çağında bulut tabanlı kurumsal kaynak planlama sistemlerinin (ERP) başını çektiği dijital dönüşüm, küçük ve orta ölçekli işletmeler için de bir iş zorunluluğuna dönüştü. Yerli şirket, KOBİ’lerin dijital dönüşüm sürecinden önce güçlü , zayıf ve riskli yönlerini yaklaşık 20 dakikada öğrenebilecekleri, yapay zeka destekli risk analizi yazılımı geliştirdi.
13.06.2024
Boğaziçi Üniversitesi İnovasyon Merkezi bünyesinde kurulan ve Amazon Türkiye tarafından desteklenen BOUNDijital platformu çalışmalarına devam ediyor. İkincisi bu yıl gerçekleştirilen BOUNDijital Liderleri programı “Dijital Ekonomide Öncül Düzenlemeler” temasıyla gerçekleştirildi.
12.06.2024
Infortrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495), sektör lideri kurumsal depolama sağlayıcısı olan EonStor GS birleşik depolama çözümü ile kiliselerin video oluşturmasına, paylaşmasına ve depolamasına olanak tanıyarak mevcut üyelerle etkileşim kurma ve fiziksel cemaatin ötesinde daha geniş bir kitleyi etkileme becerilerini artırıyor.
11.06.2024
Bulut tabanlı ağ altyapılarına yatırım gerçekleştiren perakende zincirleri hem ülke çapındaki mağazalarında internet kalitesini standartların üzerinde taşıyor hem de IoT makineler sayesinde ürünlerin kayıp, bozulma ve çalınma oranlarını en aza indirerek yılda milyarlarca TL’lik operasyon zararının önüne geçiyor.
11.06.2024
İleri malzeme alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Kordsa, kabin içi endüstrisinin önemli etkinliklerinden olan Aircraft Interiors Expo (AIX) 2024 Fuarı’nda yerini aldı. Kordsa, Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenen fuarda, kompozit teknolojisi ile havacılık endüstrisi için geliştirdiği kabin içine yönelik sürdürülebilir ürün çözümleri ile öne çıktı.
11.06.2024