Öntürk: Çalışmalarımızı şeffaf ve tarafsız bir anlayışla gerçekleştireceğiz

Hatay, 9 Mayıs (Hibya) – Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı HBB Yerleşkesi A Blok’ta bulunan Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Öntürk: Çalışmalarımızı şeffaf ve tarafsız bir anlayışla gerçekleştireceğiz
Yayınlama: 09.05.2024
2
A+
A-

Hatay Büyükşehir Başkanı (HBB) Mehmet Öntürk başkanlığında toplanan Mecliste gündeme alınan 59 madde ve gündem dışı 7 madde görüşülerek karara bağlandı.

Gündemdeki maddelerin görüşülmesi sırasında değerlendirmelerde bulunan HBB Başkanı Öntürk, Hatay’ı hep birlikte çalışarak ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Başkan Öntürk, tüm ilçelere eşit mesafede olarak ve Meclisle birlikte kararlar alarak, Hatay’ın 15 ilçesini ortak görüşle yönetmek için çaba sarf edeceklerine dile getirdi.

Önceliklerin doğru belirlenerek, yapılacak çalışmaların doğru ilerlemesinin önemli olduğuna dikkat çeken Öntürk, “Şehrimizi hep birlikte ayağa kaldırarak, ortak bir çalışma anlayışla, birbirimize güç katarak efsaneler arasına adımızı yazdıralım” dedi.

Hatay’ın jeopolitik olarak Türkiye’nin olduğu gibi dünyanın da en önemli şehirlerinden birisi olduğuna işaret eden Öntürk, çalışmalarını bu doğrultuda, şeffaf ve tarafsız bir yönetim anlayışıyla gerçekleştirerek Hatay’a hizmet vereceklerini kaydetti.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.